Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
  • Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
  • EasyToys
    20% extra korting op Rabbit Vibrators en Vibrerende Eitjes!
    20% extra korting op Rabbit Vibrators en Vibrerende Eitjes!

    Heb je vragen?
    We helpen je graag!

    Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur


    Fleshlight maakt gebruik van hun eigen gepatenteerde Real Feel Superskin materiaal, dat precies hetzelfde aanvoelt als de echte huid. De masturbator bestaat uit een penetreerbare sleeve, discreet verstopt in de behuizing van een zaklamp. De sleeves hebben een realistisch nagemaakte opening in de vorm van een vagina, mond of anus.


    Fleshlight Girls
    Uithoudingsvermogen trainen
    Geniet meer
    Onderhoud & Toys cleaner

    Vaginaopening



    Bekijk meer


    Anaalopening


    Bekijk meer


    De levensechte vormgeving van de Fleshlight zorgt voor een realistische seks-ervaring en is perfect voor het verbeteren van je uithoudingsvermogen. Of je nu een van de modellen gebruikt of de speciale Stamina Trainings Unit (S.T.U), deze masturbators bieden de uitdaging om het 15 minuten uit te houden. Als je dit volhoudt, zou het 30 minuten moeten lukken tijdens het echte werk. Veel mannen gebruiken de Fleshlight als hulpmiddel om hun orgasme uit te stellen. Maak het nog uitdagender door de sleeve op te warmen voordat je begint.

    Fleshlight Stamina Training Unit - Value Pack

    Zet je schrap! Automatiseer je verlangens met Universal Launch! De meeste producten van Fleschlight passen in de Universal Launch. Het beheert de lengte, plaatsing en snelheid van de stimulatie. 'Het innovatieve control system maakt de ervaring helemaal af. Val achterover en geniet!

    De andere Fleshlight S.T.U.





    UNIVERSAL LAUNCH STROKING SIMULATOR

    Zet je schrap! Automatiseer je genot met Universal Launch! De meeste producten van Fleschlight passen in de Universal Launch. Het beheert de lengte, plaatsing en snelheid van de stimulatie. 'Het innovatieve control system maakt de ervaring helemaal af. Val achterover en geniet!

    HOE TE GEBRUIKEN

    De Universal Launch is een geautomatiseerde Fleshlight-ervaring voor de meeste van je Fleshlight-speeltjes! Bevestig je compatibele Fleshlight-product veilig met de Universal Ratcheting System. Schuif je product door de grijze ronde opening.Zet het eenmaal op een veilige en gewenste positie en gebruik de grote vergrendeling om de grip vast te zetten. Til de grote vergrendeling van de linkerkant op om de riem stevig aan te spannen, zonder hem overmatig aan te trekken en zo je Universal Launch of je stroker te beschadigen. Zet het apparaat vervolgens aan en geniet van de vele functies! De Universal Launch is makkelijk te gebruiken dankzij de verlichte schakelaars waarmee je tussen vier verschillende slaglengten en slagsnelheden kunt schakelen, zo snel als 250 slagen per minuut. Als je een meer gerichte belevenis wilt, verkort je de slaglengte en schakel je door de drie beschikbare plezierzones - basis, as of punt. De universele smartphone-bevestiging op de bovenkant geeft je de mogelijkheid om je favoriete beelden te bekijken terwijl je beide handen op de bediening hebt. Wanneer het product volledig opgeladen is kun je sessies zo lang als 60 minuten uitvoeren. Het product is echter ook geschikt te gebruiken wanneer deze met het stopcontact verbonden is.