Voor 15:30 uur besteld, zaterdag in huis
 • Voor 15:30 uur besteld, zaterdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • EasyToys
  FLASH DEAL: SVAKOM - Sam Neo Automatic Masturbator met 50% korting!
  FLASH DEAL: SVAKOM - Sam Neo Automatic Masturbator met 50% korting!

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 16:00 uur

  GENIET VAN 10 BLOWJOB ERVARINGEN AANGEDREVEN DOOR KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE

  AUTOBLOW AI+
  Shop nu!
  Advent kalender 2021
  Quiet Autoblow AI+ gebruikt een hernieuwde motor die 50% stiller is dan de Autoblow 2 maar wel 3 keer zo krachtig!
  Artificial IntelligenceAutoblow AI+ maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om real life blowjob technieken te begrijpen en na te bootsen om jou de beste ervaring te geven.
  Interchangeable SleeveAutoblow AI+ gebruikt uitneembare sleeves. De sleeves zijn gemaakt van 100% siliconen, verkrijgbaar met verschillende openingen, gemakkelijk schoon te maken en herbruikbaar.
  Easy Clean Autoblow AI+ is gemakkelijk schoon te maken. Verwijder simpelweg de voering, was het met zeep en water, en breng nieuw poeder aan.

  Autoblow AI+: Voor Blowjobs is het de Beste!

  Als je op zoek bent naar de beste blowjob machine in de wereld, zoek niet verder. Maak je klaar voor een unieke ervaring. Het resultaat van jarenlang onderzoek, de revolutionaire Autoblow AI+ maakte gebruik van kunstmatige intelligentie om 1000 uren aan blowjob videos te analyzeren om zo de bewegingen die zich tijdens real life blowjobs voordoen te begrijpen.

  Ons team van experts heeft die bewegingen toegevoegd in deze kleine machine zodat jij kunt genieten van blowjobs op dezelfde manier waarop ze in real life gegeven worden. Selecteer uit 10 blowjob ervaringen, 10 snelheden per ervaring en maak gebruik van de edge knop om jouw blowjob op ieder moment te pauzeren en zo jouw genot te verlengen.

  De machine komt met 1 siliconen mond voering. Vergeet niet om glijmiddel en voering reiniger aan je bestelling toe te voegen zodat je optimaal kunt genieten, keer op keer!

   

  connectieAutoblow AI+ kan verbinding met het internet maken. Download nieuwe blowjob simulaties of bedien de Autoblow met je smartphone.
  batteryAutoblow AI+ heeft geen batterijen nodig. Je steekt de stekker gewoon in een stopcontact (110v-240v) en je kunt aan de slag!
  gripperBeschikt over een eenvoudig aanpasbare penisgrijper die zich aanpast aan het gewenste strakheidsniveau.
  MotorDe Autoblow AI+ maakt gebruik van een zware, volledig metalen motor die een lange levensduur heeft.

  Autoblow geschiedenis

  Autoblow heeft met de Autoblow 2 en de Autoblow AI+ een ware revolutie teweeg gebracht in de seksspeeltjesindustrie voor mannen. Autoblow timmert sinds 2009 actief aan de weg staat bekend om zijn toewijding aan innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid.

  De uitvinder en oprichter van de Autoblow, Brian Sloan, had als missie om een apparaat te ontwerpen dat gebruikers zou trakteren op levensechte sensaties, vergelijkbaar met die van orale seks. Brian was op dat moment niet erg onder de indruk van het aanbod in mannelijke seksspeeltjes. Brian heeft zijn missie na de lancering van de eerste Autoblow meer dan waargemaakt door lovende recensies te ontvangen van klanten over de hele wereld die een ongelooflijk realistisch gevoel hebben ervaren bij het gebruik van de Autoblow.

  De Autoblow 2 en de Autoblow AI+

  De opvolger van de Autoblow, de Autoblow 2, werd in 2014 uitgebracht en werd al snel een van de meest populaire mannelijke seksspeeltjes op de markt. Met zijn gepatenteerde technologie en realistische sensaties is het sindsdien een iconisch product geworden voor solo mannelijk plezier.

  Het team van Autoblow bleef niet stil zitten en lanceerde vervolgens in 2019 hun volgende next-gen product: de Autoblow AI+. Deze nieuwste Autoblow werd mogelijk gemaakt dankzij een succesvolle crowdfunding-campagne, die meer dan $ 730.000 opbracht en door duizenden mensen uit meer dan 45 verschillende landen werd ondersteunt. Dit revolutionaire speelgoed is uitgerust met geavanceerde kunstmatige intelligentie (AI)-software waarmee gebruikers de intensiteit en pas hun ervaring aan als nooit tevoren.

  Verschil Autoblow 2 & Autoblow AI+

  Autoblow 2 en Autoblow AI+ zijn twee van de meest populaire seksspeeltjes voor mannen die momenteel op de markt zijn. Beide apparaten geven gebruikers een unieke en plezierige ervaring, maar hoe verhouden ze zich tot elkaar? Het grootste verschil tussen beide modellen zijn de 'slimme' mogelijkheden. De Autoblow 2 is een traditioneel apparaat dat handmatige bediening gebruikt om instellingen zoals snelheid en intensiteit te wijzigen. De Autoblow 2 is om die reden ook minder hoog geprijsd dan zijn jonge broertje. Wanneer je nog niet veel met masturbatie speeltjes hebt geëxperimenteerd, moet je meer dan prima uit de voeten kunnen met de Autoblow 2. Dit speeltje weet zich met gemak te onderscheiden tussen andere verkrijgbare masturbators.

  Wanneer je het gros van de masturbators hebt uitgespeeld, is de Autoblow AI+ wel echt het overwegen waard. Na een jarenlang onderzoek waarbij wetenschappers meer dan 1000 blowjob video's hebben geanalyseerd en kunstmatige intelligentie hebben toegepast, voelt deze machine realistischer aan dan ooit.

  De Autoblow AI+ wordt geleverd met 10 ingebouwde blowjob ervaringen en wanneer je gebruikt maakt van de app kan je nog eens 25 verschillende blowjob sensaties oproepen. De app kan tevens gebruikt worden als afstandsbediening en maakt het ook mogelijk om de controle uit handen te geven.

  De vernieuwde motor van de AI+ heeft drie keer zoveel vermogen, maar is meer dan de helft stiller. Daarnaast maakt het apparaat gebruik van een verstelbare grip, waardoor je niet meer genoodzaakt bent om een sleeve aan te schaffen die past bij de omtrek van jouw penis. De Autoblow AI+ is eenvoudig in te stellen, waardoor je altijd van een goede grip en comfortabel gevoel verzekerd bent.

  De Autoblow AI+ maakt daarnaast gebruikt van een verstelbare grip, waardoor je niet meer genoodzaakt bent om een sleeve aan te schaffen die past bij de omtrek van jouw penis. De Autoblow AI+ is eenvoudig in te stellen, waardoor je altijd van een goede grip en comfortabel gevoel verzekerd bent.

  Autoblow AI+ Sleeves:

  Autoblow 2+XT

  Hoe gebruik je voice control?

  Hoe verbinden met internet?