Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • EasyToys
  FLASH DEAL: EasyToys x Satisfyer Pro 2 nu met 64% korting!
  FLASH DEAL: EasyToys x Satisfyer Pro 2 nu met 64% korting!

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

  - Discreet verpakt en bezorgd -

  De beste sex dolls

  Wat is een sex doll?

  Een sex doll, ook bekend als sexpop, is een levensgrote pop ontworpen voor seksuele doeleinden. Het kan verschillende vormen, maten en materialen hebben, zoals silicone of TPE. Sommige sekspoppen hebben realistische kenmerken en beweegbare gewrichten om de menselijke vorm na te bootsen. Sex dolls worden gebruikt voor seksueel plezier en gezelschap.

  Hoe worden sex dolls gemaakt?

  Sex doll worden meestal gemaakt van siliconen, TPE (thermoplastisch elastomeer), of een combinatie van beide materialen. Ze worden gevormd met gespecialiseerde technieken die zorgen voor een realistische mensachtige uitstraling, textuur en gevoel aan hun huid. Fabrikanten kunnen de sex doll aanpassen, inclusief gezichtskenmerken en lichaamsafmetingen, om ze persoonlijker en uniek te maken.

  Wat is het verschil tussen TPE en siliconen materiaal?

  TPE (thermoplastisch elastomeer) en silicone zijn de twee meest voorkomende materialen die worden gebruikt om sex dolls te maken. TPE is zachter en meer rekbaar dan silicone, waardoor het betaalbaarder en duurzamer is. Silicone is steviger en duurzamer dan TPE, maar het is ook duurder. Vaak komt de voorkeur voor het ene materiaal boven het andere neer op persoonlijke voorkeur.

  Zijn sex dolls veilig in gebruik?

  Sex dolls zijn ontworpen om veilig te zijn, maar het is belangrijk om ze goed schoon te maken en te onderhouden om hun levensduur en optimale gebruik te waarborgen. Er zijn enkele risico's verbonden aan het gebruik van alle seksspeeltjes, zoals allergische reacties of huidirritatie, maar deze kunnen worden verminderd door het gebruik van glijmiddelen of het volgen van de richtlijnen van de fabrikant. Het is cruciaal om toycleaner te gebruiken voor het reinigen van sex dolls, om eventuele beschadiging van het materiaal te voorkomen.

  Hoe maak je een sex dolls schoon?

  De meeste sex dolls worden geleverd met reinigingsinstructies van de fabrikant. Over het algemeen moeten ze worden schoongemaakt met een milde zeep en warm water en grondig worden gedroogd na gebruik. Er zijn ook gespecialiseerde reinigingsoplossingen verkrijgbaar voor sex doll die zijn ontworpen om bacteriën en andere ziektekiemen van het oppervlak van de pop te verwijderen.