Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • EasyToys

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

   

   

  Welkom bij een nieuw seizoen Bedweters!

  In Bedweters strijden elke aflevering twee EasyToys Ambassadors om de titel “Bedweter van de week”. Ze gaan er even goed voor zitten en beantwoorden verschillende sexy, ingewikkelde en verrassende vragen over seks. Hoe veel weten zij nou echt over dit spannende onderwerp?

  #6 Sepanta & Danique

  Ben jij klaar voor aflevering 6? Wij hopen van wel, want aflevering 6 is helaas alweer de laatste aflevering van dit seizoen Bedweters! Vandaag strijden Danique en Sepanta tegen elkaar. Sepenta strijdt deze keer niet alleen tegen zijn medekandidaat, maar komt ook in gevecht met een wel heel spannende toy! Komt hij er zonder kleerscheuren vanaf?


  Toys uit de afleveringen

  Bekijk alle toys

  Bekijk hier de vorige afleveringen

  #5 Danique & Ferdi

  In deze aflevering strijden Danique Hogguer en Ferdi Pool tegen elkaar en ze zijn aan elkaar gewaagd! Weet Ferdi welk geslacht vaker zin heeft? En weet Danique of hoge hakken effect hebben op het hoogtepunt? Kijk snel en ontdek wie aan het eind de prijs mee naar huis neemt!

  #4 Alennah & Chouffevon

  Deze aflevering strijden Allenah en Chouffevon tegen elkaar. Zij hebben beiden eerder al een keer gewonnen dus dit een een battle van winnaars! Wie zal deze keer winnen? Heeft Chouffevon antwoord op de vraag waarom mannen zo vaak ge*l zijn in de kroeg?

  #3 Ferdi & Sepanta

  In deze aflevering krijgt Sepanta zijn tweede kans. Zal hij deze keer wel winnen? En houdt hij al zijn vingers nog over na het inspecteren van een heel bijzondere toy?! Hij neemt het op tegen Ferdi, bekend van Videoland's Prince Charming. Kan hij zijn charmes ook hier in de strijd gooien en deze wedstrijd winnen?

  #2 Chouffevon & Danique

  In deze aflevering zie je Danique en Chouffevon. Chouffevon (of Siobhán) kan je kennen van TikTok, waar ze meer dan 400 K volgers heeft. Deze vurige red head is real, open en eerlijk. Zal ze ook veel kennis hebben van seks? Danique is bekend van Instagram, maar ze is ook energetisch masseuse en owner van kanyara.nl. De sensuele blondine weet veel van seks, maar zal ze meer weten dan haar tegenspeelster van vandaag? Ben jij benieuwd hoeveel erecties een man gemiddeld per dag heeft?

  #1 Sepanta & Alennah

  In deze aflevering strijdt feest- en festivalvlogger Alennah tegen Sepanta. Sepanta is samen met Levy oprichter van het nieuwe, spannende platform FANATISE waar ze erotische en teasing content delen. Ja, Sepanta heeft een goed lijf, maar heeft hij ook goede sekskennis? "Hoe vaak faken vrouwen een orgasme?" en "Is het waar dat je penis krimpt als je ouder wordt?!"