Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • EasyToys
  Gratis LUV egg bij besteding van €99,99 op ALLES! Code: LUVEGG Playtime
  Gratis LUV egg bij besteding van €99,99 op ALLES! Code: LUVEGG Playtime

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

  De beste BDSM producten voor beginnners

  Deze volledige pagina bespreekt de beste BDSM producten voor beginners. Deze producten zijn geschikt om mee te starten in de BDSM-wereld.

   
  1. Boeien
  2. Kietelaars
  3. SM maskers
  4. Floggers
  5. Tepelklemmen

  #1

  Boeien

  Boeien zijn een geschikt SM-speeltje voor zowel ervaren BDSM'ers als koppels die willen experimenteren. Ze zijn makkelijk vast te maken en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt, zoals vastzetten aan het bed of knielen op de vloer. Voor beginners raden wij deze bonten handboeien aan voor een intieme ervaring!

  Als je vertrouwd bent met het vast- en losmaken, kun je ook experimenteren met andere soorten boeien, zoals dij-, hang-, enkel- of bedboeien. Het volgende niveau is wellicht bondage.

  #2

  Kietelaars

  De BDSM-scene krijgt vaak de reputatie van intensieve activiteiten en kan voor nieuwkomers in de wereld van bondage en discipline intimiderend zijn. Echter, er is ook een speelse kant aan BDSM die vaak over het hoofd wordt gezien: kietelen! Dit is een opwindende manier om je kinky kant te ontdekken zonder je overweldigd of ongemakkelijk te voelen.

  Een kietelaar is een toy dat is ontworpen om je zintuigen te prikkelen en plagen. Het veroorzaakt een zachte stimulatie die eventueel tot intenser gevoel kan leiden. Kietelen kan van licht plagen tot intensieve sensaties variëren. Veelal wordt een kietelaar gebruikt om gevoelige lichaamsdelen, zoals de voeten, rug en binnenkant van de dijen, te plagen.

  #3

  SM-maskers

  SM-maskers zijn grofweg in twee categorieën verdeeld: basic maskers en maskers voor Animal Play of andere SM-rollenspelen. Basic modellen zijn functioneel en kunnen ook gebruikt worden als slaapmaskers. Een voorbeeld hiervan is dit zwart satijnen oogmasker van de EasyToys Fetish Collection. Maar er zijn ook maskers in de vorm van dierenhoofden. SM-maskers worden vaak gebruikt in combinatie met handboeien, floggers, of kietelaars.

  Deze SM-speeltjes zijn soms samen verkrijgbaar in een BDSM-starter set. Draag je een SM-masker, dan is je zicht belemmerd waardoor je andere zintuigen gevoeliger worden, waardoor iedere aanraking, ongeacht het speeltje, extra gevoelig is.


  #4

  Floggers

  Een flogger is een type SM-zweep met striemen of strengen aan het uiteinde. Het is één van de meest geschikte zwepen voor beginners in BDSM. Het doel is om endorfine bij de sub te creëren door op dezelfde plaats op de rug voor een langere tijd te strelen en slaan. De spanning wordt geleidelijk opgebouwd door met lange halen te strelen. Het is belangrijk om als Dominant niet als een gek te slaan, aangezien dit niet prettig is voor de submissive en niet vol te houden is voor degene die slaat.

  #5

  Tepelklemmen

  Tepelklemmen zijn speeltjes die worden gebruikt om tepels te prikkelen of pijn te geven. Ze komen in verschillende vormen en maten en bieden de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende intensiteiten. Het gebruik ervan kan zowel een opwindende ervaring zijn voor stellen als een manier zijn om pijn te verkennen bij BDSM-activiteiten.

  Het is belangrijk om te bepalen welk type tepelklem het beste bij je past, of je nu op zoek bent naar een zachte kneep of iets intensiever.

   

  #meer

  Meer weten over BDSM?

  BDSM is een verzamelterm voor seksuele activiteiten die gericht zijn op machtsuitwisseling, overgave, discipline, onderwerping, en/of sadomasochisme. Het omvat een scala aan activiteiten, waaronder Bondage, Discipline, Dominance en Submission (BD), Sadisme en Masochisme (SM) en fetishisme. Wil je hier nou meer over weten dan hebben wij de verschillende disciplines uitgelegd.

  Het is belangrijk om te benadrukken dat elke BDSM-ervaring uniek is en afgestemd moet zijn op de specifieke wensen en grenzen van alle betrokken partijen. Communicatie, vertrouwen en respect zijn belangrijke componenten van een veilige en plezierige BDSM-ervaring. Als beginner is het aan te raden om stap voor stap te beginnen en altijd af te stemmen met je partner.