Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • EasyToys
  FLASH DEAL: EasyToys x Satisfyer Pro 2 nu met 64% korting!
  FLASH DEAL: EasyToys x Satisfyer Pro 2 nu met 64% korting!

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Meer weten over ons onderzoek?

  DE GROTE LOVENSE ORGASME TEST
  HOE WERKT DE LOVENSE TOY?

  Onlangs heeft EasyToys in samenwerking met Lovense onderzoek gedaan naar de invloed van muziek op het orgasme. Ons vaste panel van toytesters, inclusief ervaren sextoy-tester Luna van Climaximaal, is aan de slag gegaan met de Lovense Lush 3.0; een interactief vibratie eitje die je kunt synchroniseren en laten meetrillen met je favoriete muziek op Spotify. De deelnemers van het onderzoek kregen een lijst met 60 nummers onderverdeeld in 6 verschillende genres.
  Ben jij benieuwd welke nummers het beste orgasme tot stand brachten? Bekijk dan snel onze top 10 lijst die onze testers voor jou hebben samengesteld!


  Eveline Stallaart over de relatie tussen muziek en seks:

  "Je ziet het regelmatig voorbij komen in romantische films: het opzetten van een zwoel deuntje tijdens het vrijen. In werkelijkheid zijn er maar weinig mensen die muziek opzetten in de slaapkamer, maar tóch kunnen wat muzieknoten juist je seksleven tot een hoger level boosten. Dat heeft onder andere te maken met wat er allemaal in de hersenen gebeurt als je naar muziek luistert terwijl je seks hebt. Benieuwd hoe dat zit?"


  Muziek en seks: it’s all about the brain

  Zodra we muziek horen, worden sommige delen in ons brein geactiveerd. Dit zijn precies de delen die ook actief zijn als we plezier ervaren. Muziek kan daarnaast invloed hebben op onze focus, gemoedstoestand en de mate waarin we ons kunnen ontspannen. Lichaam en geest werken dus als één zodra we muziek horen. Daarnaast kan muziek een stressverlagende werking hebben.

  Maar verder vindt er nog iets anders plaats. Zodra we naar muziek luisteren, vuurt het brein dopamine af: het stofje dat ervoor zorgt dat we ons gelukkig gaan voelen. Dopamine komt ook vrij als we eten, slapen, drugs gebruiken of seks hebben. Het kan zelfs een verslavend effect hebben, waardoor we steeds meer en meer willen. Combineer je deze activiteiten, dan zou je bijna kunnen zeggen dat één plus één twee is. Het blijkt dat bij het hebben van seks, in combinatie met het luisteren naar muziek, nóg meer dopamine vrij komt. Je zou dus gelukkiger kunnen zijn tijdens de seks met muziek. En wist je dat voor bijna de helft van de mensen het horen van hun favoriete liedje opwindender is dan de streling van hun partner?

  Een betere stimulatie dankzij muziek in de slaapkamer

  Zodra jij je favoriete track om in de stemming te komen hebt opgezet, raak je mogelijk meer opgewonden. Je hartslag kan omhoog gaan, de ademhaling versnelt en de bloeddruk neemt toe. Hierdoor is er meer bloedtoevoer naar de genitaliën, waardoor je lichaam en gevoelige plekjes extra gevoelig worden voor aanraking!

  Sexercise!

  Naast dat je je meer ontspannen, gelukkiger en in the mood kan voelen, kan een muziekje opzetten tijdens het vrijen er ook voor zorgen dat je ritmischer en beweeglijker wordt. De muziek zorgt er namelijk voor dat je je meer bewust wordt van je lichaam en het bewegen ervan. Je gaat minder ‘in je hoofd’ zitten, raakt daardoor minder afgeleid en beleeft het vrijen meer in het hier-en-nu. Dit kan er vervolgens voor zorgen dat je sneller of makkelijker opgewonden raakt, makkelijker tot een hoogtepunt kan komen en al met al gewoon makkelijker kan genieten van de seks.

  Een ultiem hoogtepunt met muziek

  EasyToys heeft in samenwerking met Lovense onderzoek gedaan naar het ultieme nummer om een orgasme te krijgen met je Lovense Lush 3.0 sekstoy. De winnaar van dit onderzoek is Jessie J met ‘I want Love’. Een verrassende uitkomst, het nummer heeft niet de zwoelheid die je zou verwachten maar juist de opbouwende beat is wat bij dit nummer zo effectief werkt. De tekst en de kracht van het nummer kan ook bijdragen aan een gevoel van zelfvertrouwen en in je eigen kracht staan wat ook weer kan bijdragen aan de groeiende opwinding. Met als kers op de taart een explosief einde! Op het moment dat je een nummer hebt die je regelmatig opzet tijdens de seks en daar dan fijne seksuele ervaringen tijdens beleefd, dan maakt je brein een seksuele associatie met dit liedje. Hierdoor kan je alleen bij het horen ervan al opgewonden raken. Deze muziek kan je dus helpen in de stemming te komen op momenten dat dat wat moeilijker is.

  Over Eveline Stallaart

  Eveline Stallaart is seksuoloog en psycholoog en heeft haar eigen praktijk in Amsterdam: ESSH (Eveline Stallaart Sexual Health). Ze is onder andere bekend van RTL Boulevard en tv-programma Married at First Sight waar ze vaste expert is. Daarnaast schrijft ze voor verschillende magazines en kranten en is ze te horen in talloze podcasts. Eveline is ook Brand Ambassador voor EasyToys, ze schrijft artikelen voor ons magazine en geeft advies bij problemen op het gebied van seks en intimiteit.