Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Thuiswinkel waarborg 9.4
 • EasyToys
  Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!
  Playtime
  Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!
  Playtime

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

  EasyToys blijft komende twee jaar hoofdsponsor FC Emmen

  Veendam, 18 maart 2022 – De kogel is door de kerk: EasyToys blijft hoofdsponsor van FC Emmen. De erotische webshop verlengt de samenwerking met de ambitieuze club uit de Keuken Kampioen Divisie met twee jaar. Om dit te vieren speelt FC Emmen dit jaar eenmalig in roze EasyToys-shirts. Deze shirts worden daarna voor het goede doel Dance4Life geveild.

  EasyToys is sinds medio 2020 de hoofdsponsor van FC Emmen. De samenwerking met de Drentse club heeft de webshop veel aandacht opgeleverd. “Onze naamsbekendheid is mede dankzij FC Emmen enorm gegroeid”, zegt CEO Eric Idema van EDC Retail, het moederbedrijf van EasyToys. “Daarvoor zijn we de club zeer erkentelijk. FC Emmen past bij ons, zoals wij bij FC Emmen passen. Met de verlenging van het sponsorschap willen we de club helpen om het ultieme doel te realiseren: de terugkeer naar de Eredivisie. Hopelijk lukt dat dit seizoen al.”

  Ambities realiseren
  Ook FC Emmen is blij dat EasyToys langer aan de club verbonden blijft. “Met EasyToys nog twee seizoenen aan boord kunnen we onze sportieve ambities realiseren”, zegt commercieel directeur Ben Haverkort. “Ons partnership gaat bovendien verder dan die met de gemiddelde sponsor. Ook op maatschappelijk vlak versterken wij elkaar. Een mooi voorbeeld is de veiling van de speciale EasyToys-shirts voor het goede doel Dance4Life.”

  Club viert verlenging met veiling speciale shirts voor goed doel
  Om de verlenging van het hoofdsponsorschap te vieren, presenteert FC Emmen samen met EasyToys roze tenues, dé kleur van EasyToys. Deze speciale shirts worden in een beperkte oplage te koop aangeboden. Daarnaast voetbalt FC Emmen dit jaar eenmalig in de roze shirts. De door de selectie gesigneerde shirts worden geveild en de opbrengst komt volledig ten goede aan de stichting Dance4Life. Het goede doel kan met het geld nog meer jongeren bereiken met haar seksuele voorlichtingsprogramma, dat bijdraagt aan een veilig en plezierig seksleven van jongeren.

  #HIERKOOPIKTOYS

  Bekijk alle toys

  Kleedkamerproat

  Afgelopen jaar kwam dan eindelijk het hoge woord eruit: FC EMMEN X EASYTOYS. Twee totaal verschillende werelden kwamen samen en gingen een mooi avontuur aan. Maar wat weten de voetbalsterren van FC Emmen nou eigenlijk over ons? En belangrijker nog; hoe kijken zij naar seks en liefde?

  In de serie Kleedkamerproat ontvangt Suzanne elke week twee voetbalspelers van FC Emmen in de kleedkamer. Dat de heren een goed balletje kunnen schieten is alom bekend, maar hoe zit het met hun inner Cupido schiet skills? Scoren ze ook een beetje goed op gebied van seks en liefde? Zijn ze op romantisch vlak net zo’n ster als op het veld van de Meerdijk? Je ziet het allemaal in Kleedkamerproat.

   

   

  Bekijk hier de vorige afleveringen

   

  Kleedkamerproat #5

   

   

  Kleedkamerproat #4

   

   

  Kleedkamerproat #3

   

   

  Kleedkamerproat #2

   

   

  Kleedkamerproat #1