Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • EasyToys
  FLASH DEAL: 63% korting op de Remote Control Vibrating Egg!
  FLASH DEAL: 63% korting op de Remote Control Vibrating Egg!

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  - Discreet verpakt en bezorgd -

  De beste Fleshlight ICE

  FLESHLIGHT ICE

  WAT IS EEN FLESHLIGHT ICE?

   

  De Fleshlight Ice is een unieke versie van de beroemde Fleshlight masturbators die volledig transparant is. Dit biedt gebruikers de mogelijkheid om te zien wat er gebeurt tijdens de actie, wat een extra visuele stimulans geeft. De Fleshlight Ice is verkrijgbaar met verschillende orifices zoals een vagina, anus, en mond, elk met een uniek intern kanaal dat is ontworpen om een maximale stimulatie te bieden terwijl je kijkt.

  WAT KUN JE MET EEN FLESHLIGHT ICE?

   

  De Fleshlight Ice biedt een unieke visuele ervaring gecombineerd met de intense sensatie waar Fleshlight bekend om staat. Het doorzichtige materiaal maakt het niet alleen mogelijk om het effect van je bewegingen te zien, maar versterkt ook de totale ervaring door het visuele aspect. Het is een spannende toevoeging aan zowel solo als partnerplay, waardoor beide partijen kunnen genieten van de visuele prikkels.

  WAT ZIJN DE VERSCHILLEN TUSSEN DE MODELLEN?

   

  Binnen de Fleshlight Ice serie zijn er verschillende modellen beschikbaar, elk met een unieke interne structuur. De modellen verschillen voornamelijk in de vorm van de orifice: vagina, anus, of mond. Elke variant heeft een speciaal ontworpen interne textuur die zorgt voor variërende niveaus van stimulatie, afhankelijk van de persoonlijke voorkeur. De transparantie van alle modellen biedt een extra laag van opwinding door visuele stimulatie.

  HOE GEBRUIK JE EEN FLESHLIGHT ICE?

   
  • Visuele stimulatie: Gebruik de transparante eigenschappen van de Fleshlight Ice om jezelf te bekijken tijdens de actie. Dit kan extra opwindend zijn en je helpen om je climax te bereiken.
  • Verander de instellingen: Experimenteer met de instelbare dop aan de achterkant van de Fleshlight om verschillende niveaus van zuigkracht te ervaren, wat kan bijdragen aan de intensiteit van de ervaring.
  • Met partner: Laat je partner kijken terwijl je de Fleshlight Ice gebruikt voor een extra erotische ervaring die jullie beiden kunnen genieten.

  WAAR MOET JE OP LETTEN ALS JE DIT SPEELTJE WILT KOPEN?

   

  Zorg ervoor dat je glijmiddel op waterbasis gebruikt met de masturbator om de kwaliteit van het materiaal te beschermen. Vermijd glijmiddelen op siliconen- of oliebasis die het materiaal kunnen degraderen. Reiniging is cruciaal; spoel je fleshlight grondig na elk gebruik en zorg ervoor dat hij volledig droog is voordat je hem opbergt. Dit voorkomt schimmelvorming en verlengt de levensduur van het product.

  Het transparante materiaal kan na verloop van tijd enigszins troebel worden door gebruik. Reinig het regelmatig met een speciaal aanbevolen reiniger voor helderheid en gebruik onderhoudspoeder om het materiaal soepel en helder te houden.

  Het schoonmaken van je Fleshlight Ice

   

  Het reinigen van de Fleshlight Ice is essentieel voor het behoud van zijn transparantie en veiligheid. Demonteer de sleeve van de huls en spoel beide onderdelen grondig af onder stromend warm water. Vermijd het gebruik van zeep omdat dit de transparantie van het materiaal kan beïnvloeden. Laat alle onderdelen volledig drogen in een goed geventileerde omgeving die niet direct aan zonlicht is blootgesteld. Herassembleer de onderdelen alleen wanneer ze volledig droog zijn.

  Als je Fleshlight Ice plakkerig aanvoelt na het wassen, gebruik dan de Fleshlight Renewing Powder om de sleeve terug naar zijn originele zachte textuur te brengen en om de helderheid te behouden.