Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • EasyToys

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Meer weten over ons onderzoek?

  MUZIEK EN SEKS
  DE GROTE LOVENSE ORGASME TEST

  Lovense Lush 3 Vibrerend Ei

  De Lovense Lush 3 is een vibrerend ei en de geüpdatete versie van de Lovense Lush 2. Dit is een geweldig vibrerend ei met nog veel meer genot dan alleen de vibraties! Het ontwerp is fris en gedurfd, met een prachtige felroze kleur. Daarnaast is de Lovense Lush 3 veel stiller dan eerdere versies; je zou hem in het openbaar kunnen gebruiken, zonder dat iemand het doorheeft. Ook is de Lovense Lush 3 gemakkelijk aan te sluiten op de gratis Lovense Remote app. Deze is snel en makkelijk te installeren, waardoor je zo aan de slag kunt! Wat ik hier zo leuk aan vind, is dat de app wereldwijd gebruikt kan worden. Dat maakt het perfect voor lange afstandsrelaties; ideaal om je seks- en liefdesleven een boost te geven. Je kunt je eigen vibratiestanden aanmaken, of het eitje laten vibreren op je favoriete lied. De mogelijkheden zijn eindeloos! Met een vibrerend ei gaat er een wereld voor je open, en je hebt zelf de controle.

  Het nieuwe ontwerp van de Lovense Lush 3 geeft meer aandacht aan de G-spot, wat zorgt voor intensere en diepere vibraties. Dankzij het ergonomische ontwerp past het vibrerend ei perfect bij jouw lichaam en blijft hij ook goed zitten. Het is gemaakt van een zacht, siliconen materiaal, waardoor het comfortabel aanvoelt en heerlijk is om te dragen. Ook is de Lovense Lush 3 100% waterdicht, dus je kunt het ook in de douche of in bad gebruiken! Er is zoveel mogelijk met dit vibrerend ei, hij zal je niet teleurstellen.

  Hoe gebruik ik de Lovense Lush en vind ik mijn ideale vibratiestand?

   

  Je apparaat koppelen

  Je hoeft je toy maar een keer te verbinden. De volgende keer dat je hem gebruikt, zal het automatisch verbinden met je telefoon. Een icoontje van de Lush 3 zal verschijnen, rechtsboven op het startscherm. Hier zie je ook hoe sterk de verbinding is. Als de verbinding wordt verbroken, zul je een ‘Link Chain’ icoon zien, in plaats van het Lush 3 icoon.

  Stap 1: Download de gratis Lovense app. Je kunt de app downloaden en koppelen met de Lovense 3 via IOS, Android, en MAC.


  Stap 2: Open de app. Druk op de Lovense Lush 3 knop en hou hem even ingedrukt om de toy aan te zetten. Als het lampje gaat knipperen, weet je dat hij aan is.
  Stap 3: Klik op de ‘+’ knop in de app, hiermee kom je op ‘Add A Toy’ terecht.
  Stap 4: Klik op de ‘+’ knop om je toy te zoeken. Wanneer hij is gevonden, klik je op ‘Done’. Het lampje zal blijven branden om aan te geven dat hij is verbonden. De Lush 3 kan nu worden bestuurd via de app.


   

  Verbinden met je partner

  Stap 1: Ga in het menu onderaan naar de ‘Long Distance’ tab.
  Stap 2: Klik op ‘Inloggen’.
  Stap 3: Klik op het ‘+’ icoon om een nieuw contact toe te voegen. Vul hun gebruikersnaam in, en klik op ‘Add’.
  Stap 4: Wanneer je partner het verzoek heeft geaccepteerd, zal hun naam hier verschijnen.

  Je vibratiestand instellen

  Stap 1: Wanneer je Lush 3 succesvol is gekoppeld met de app, klik je onder ‘My Toys’ op je Lush 3.
  Stap 2: Klik op de ‘Program’ knop om alle instellingen te zien.
  Stap 3: Klik op de ‘Adjust Levels’ knop om de eerste drie niveaus aan te passen.
  Stap 4: Klik op de ‘Pattern’ knop om een vooraf ingesteld patroon op je Lush 3 te zetten. Hiervoor hoef je enkel in te loggen en je ideale patroon te vinden.

  De Lush 3 verbinden met Spotify

  Stap 1: Zorg ervoor dat je Spotify hebt gedownload op je telefoon, dit kan via IOS en Android.
  Stap 2: Zorg ervoor dat je een Premium Spotify account hebt voordat je de app synchroniseert met de Lovense app. Spotify kan niet verbinden met de Lovense app als je geen Premium abonnement hebt.
  Stap 3: Open de Lovense app, en klik op ‘See All’ via de ‘Music’ tab.
  Stap 4: Selecteer de Spotify tab.
  Stap 5: Klik op de ‘Log into Spotify’ knop.
  Stap 6: Selecteer ‘Okay’ om de Lovense app te synchroniseren met je Spotify account.
  Stap 7: Als dit allemaal goed is gegaan, worden je Spotify bestanden nu weergegeven via de muzieklijst op de Lovense app wanneer je op de ‘Music’ knop klikt.
  Stap 8: Kies je nummer, klik erop, en geniet van de vibraties. De vibraties veranderen op de beat van het nummer, waardoor jij kunt genieten van je favoriete muziek én heerlijke stimulatie.

   

  Jouw eigen vibratiestand maken

  Stap 1: Klik op de ‘My Patterns’ knop op het startscherm. Let op: Wanneer je op ‘My Patterns’ klikt, zie je nog 4 andere knoppen: ‘Pulse’, ‘Wave’, ‘Fireworks’, en ‘Earthquake’. Dit zijn vibratiestanden die je kunt gebruiken. Je kunt er een selecteren om hem te bekijken. Deze vibratiestanden kunnen allemaal op 5 verschillende snelheden worden ingesteld, zodat jij je ideale snelheid kunt bepalen. Je kunt ze ook opslaan als nieuwe vibratiestand.
  Stap 2: Klik op ‘Create Pattern’.
  Stap 3: Je krijgt een ‘Choose Your Feature’ pop-up, met verschillende mogelijkheden: ‘1 Vibrator’, ‘2 Vibrators’, ‘Vibration & Rotation’, en ‘Contraction’. Je kunt hier zelf kiezen welke je wilt gebruiken.
  Stap 4: Kies hoe je je patroon wil aanpassen. Op deze pagina zie je 2 knoppen, ‘Float’ en ‘Loop’. Daarnaast kun je de roze knop bewegen, om de duur, snelheid, en intensiteit van de vibratiestand te bepalen.
  Stap 5: Wanneer je je ideale vibratiestand hebt gemaakt, klik je op ‘Done’. Hierna wordt je gevraagd om je patroon op te slaan met ‘Save Pattern’. Geef je vibratiestand een naam, en klik op ‘Save’. Jouw nieuwe vibratiestand wordt nu weergegeven onder ‘My Patterns’. Je kunt zoveel vibratiestanden maken als je wilt.

  Sound control

  De Lush 3 kan vibreren op basis van geluiden in je omgeving. Hoe luider het geluid is, hoe intenser de vibratie. De microfoon is vrij gevoelig, dus begin rustig! Zelfs de zachtste geluiden in je omgeving zullen worden opgepikt. Je kunt de gevoeligheid van de microfoon ook verlagen, door de gekleurde slider omhoog of omlaag te bewegen. Als je deze omlaag beweegt, wordt het geluid verlaagd; omhoog bewegen verhoogt het geluid.

  Stap 1: Klik op de ‘Sound’ knop. Zorg ervoor dat de app toegang heeft tot je microfoon.
  Stap 2: Een Sound menu wordt geopend, met het dB niveau.
  Stap 3: De microfoon is gevoelig, dus zelfs de zachtste geluiden in je omgeving zullen worden gebruikt.
  Stap 4: Je kunt de geluidsgevoeligheid verlagen met de paarse en roze bar onder de ‘Adjust The Sensitivity’ knop. Hier zie je ook het percentage van de gevoeligheid. Beweeg de bar omlaag om de gevoeligheid te verlagen, en omhoog als je de gevoeligheid wil verhogen.
  Stap 5: Geniet van de vibraties!

   

   

  Afstandsbediening

  We gaan nu naar de ‘Remote’ knop. Net als bij de ‘Create Your Pattern’ knop, kun je hier op klikken om een vibratiestand te maken. Het verschil is dat deze pagina een extra knop heeft, waarmee je verder kunt experimenteren met verschillende vibratiestanden.
  Stap 1: Selecteer de ‘Remote’ knop via het startscherm.
  Stap 2: Je ziet nu een lijn met de vibraties en 3 knoppen aan de zijkant. Als je al eerder je eigen vibratiestand heb gemaakt, zal dit bekend voorkomen.
  Stap 3: Je kunt de ‘Float’, ‘Loop’, en ‘Traditional’ knoppen gebruiken om je vibratiestanden te personaliseren. Met de ‘Traditional’ knop kun je een slider gebruiken die omhoog of omlaag beweegt. Omhoog worden de vibraties intenser, omlaag worden ze minder sterk.
  Stap 4: Geniet van de vibraties, speciaal voor jou.

  Alarm

  Je kunt één of meerdere alarmen instellen voor je Lovense Lush 3. Wanneer dit alarm afgaat, zal je toy gaan vibreren volgens de vooraf geselecteerde vibratiestand en duur. Patronen die met je zijn gedeeld door andere gebruikers, zul je hier ook vinden.
  Stap 1: Klik op de ‘Alarm’ knop.
  Stap 2: Selecteer ‘New Alarm’.
  Stap 3: Stel jouw alarm in zoals je wilt, met de ‘Type’, ‘Alarm Type’, ‘Repeat’, ‘Alarm Duration’, ‘Snooze’ en ‘Alarm Name’ knoppen.
  Stap 4: Klik op de ‘Save’ knop. Je alarm is nu helemaal voor je ingesteld, wanneer je het het minst verwacht…