Voor 22:30 uur besteld, zondag in huis
 • Voor 22:30 uur besteld, zondag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • EasyToys
  Gratis LUV egg bij besteding van €99,99 op ALLES! Code: LUVEGG Playtime
  Gratis LUV egg bij besteding van €99,99 op ALLES! Code: LUVEGG Playtime

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 10:00 tot 21:00 uur

  Hoe onderhoud ik mijn Fleshlight?

  Fleshlights zijn een populaire keuze voor mannen die op zoek zijn naar een realistische masturbatie ervaring. Net als elk ander seksspeeltje, is het nodig om je Fleshlight speeltje regelmatig schoon te maken. Bij het gebruik komen bacteriën en vloeistoffen in contact met je toy, wat tot opbouw van bacteriën en schimmels kan leiden. Als deze niet grondig worden verwijderd, kunnen ze een risico vormen voor je gezondheid en hygiëne.

   

  Door je Fleshlight na elk gebruik schoon te maken en goed te onderhouden behoud je de levensduur en de kwaliteit van het product. Hieronder bespreken we hoe jij je Fleshlight op de juiste manier kunt onderhouden en reinigen.

  Verwijderen van de sleeve uit de behuizing

  Het is belangrijk om de sleeve uit de behuizing te verwijderen voordat je het product schoonmaakt. Wanneer de sleeve nog in de behuizing zit, is het moeilijk om alle vuildeeltjes uit de binnenkant van de sleeve te verwijderen. Houd de onderkant van de behuizing vast en trek de sleeve langzaam eruit. Gebruik niet teveel kracht om beschadiging aan de product te voorkomen.

  Schoonmaken van de sleeve

  Nadat de sleeve is verwijderd, kunt u het schoonmaken met lauwwarm water en eventueel een toycleaner.

  • Zorg ervoor dat de Fleshlight sleeve is verwijderd uit de behuizing.
  • Houd de sleeve onder de kraan en spoel deze grondig af met lauwwarm water.
  • Keer de sleeve binnenstebuiten en spoel de binnenkant van de sleeve ook grondig schoon onder stromend water.
  • Optioneel kun je een speciaal voor seksspeeltjes ontwikkeld reinigingsmiddel, zoals een toy cleaner, gebruiken volgens de aanwijzingen op het product.

  Let op: Gebruik geen alcohol, zeep of agressieve reinigingsmiddelen, omdat deze het materiaal van de sleeve kunnen aantasten en de levensduur van het product verkorten.

  Het drogen van de sleeve

  Na het schoonspoelen van de Fleshlight sleeve is het belangrijk om de sleeve grondig te laten drogen voordat je hem opbergt of opnieuw gebruikt. Dit kun je op de volgende manier doen:

  • Maak de sleeve goed droog door hem af te drogen met een schone, zachte handdoek.
  • Keer de sleeve binnenstebuiten en laat hem verder drogen in de open lucht.
  • Plaats de sleeve niet in de buurt van direct zonlicht of warmtebronnen.

  Vermijd het gebruik van handdoeken die vezels bevatten, aangezien dit kan leiden tot beschadiging van de sleeve. Laat de sleeve aan de lucht drogen voordat u het opbergt. Wil je je fleshlight sleeve gemakkelijk laten drogen? Probeer dan de Fleshlight Stand Dry!

  Bescherming met Fleshlight poeder

  Fleshlight Renewing Powder is een product dat speciaal is ontwikkeld voor Fleshlight seksspeeltjes. Na verloop van tijd kan het materiaal van de Fleshlight sleeve zijn natuurlijke zachtheid verliezen. Het product is ontworpen om dit proces te vertragen en ervoor te zorgen dat de Fleshlight sleeve blijft aanvoelen als nieuw.

  Het Fleshlight Renewing Powder is eenvoudig te gebruiken: je strooit het poeder op de binnenkant van de sleeve en verdeelt het gelijkmatig over het oppervlak. Hierdoor krijgt het materiaal van de sleeve zijn zachtheid en elasticiteit terug, wat bijdraagt aan een realistischer gevoel en een betere prestatie van het product. 

  Meer weten?

  Speciaal voor jou hebben wij alle verkrijgbare uitvoeringen van Fleshlight op een rijtje gezet, zodat je precies weet welke versies er beschikbaar zijn en welke bij jouw voorkeur past. Ook willen we je graag wijzen op de vele verkrijgbare add-ons voor Fleshlight. Of je nu op zoek bent naar een warme en realistische ervaring of meer comfort, er is altijd een add-on beschikbaar die bij jouw wensen past. Dus waar wacht je nog op?