Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
 • Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • EasyToys
  FLASH DEAL: EasyToys x Satisfyer Pro 2 nu met 64% korting!
  FLASH DEAL: EasyToys x Satisfyer Pro 2 nu met 64% korting!

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Soft & Sexy

  Laat je inspireren door onze nieuwe Soft & Sexy Fall lingerie collectie! Omarm dit mooie herfstseizoen door jezelf of je partner te verwennen met deze zachte, sexy en uitdagende collectie! Van dromerige tot sexy lingeriesetjes waar iedere vrouw zich elk moment van de dag goed in voelt.

  Met deze sensuele sets accentueer je, je mooie lichaam en je prachtige rondingen. Ook al wordt het buiten iets kouder, voel de warmte van onze nieuwe artikelen uit de Soft & Sexy Fall Collectie. Vier en trakteer jezelf of jouw lover!

   
   

   

   

  Q&A met Nikki Sietsema

  Hoe zou je jezelf introduceren?
   

  Mijn naam is Nikki. Ik ben een weegschaal, waardoor ik erg impulsief en af en toe een beetje zweverig ben. Ik heb veel te veel kleding en lipsticks en ik ben de grootste dierenliefhebber ever. Ik ben erg chaotisch en zeker niet bang om in het diepe te springen. Ik zie er misschien onschuldig uit, maar dat ben ik absoluut niet :-P

  Waarom een samenwerking met EasyToys?
   

  Wat ik door de jaren heen heel erg heb moeten leren, is om van mijn lichaam te houden en dit ook te mogen van mijzelf. Ik werk dag in dag uit super hard, zowel mentaal als lichamelijk, om zo lief mogelijk voor mijn lichaam te zijn en het te geven wat het nodig heeft. Waarom zou ik daar niet trots op mogen zijn en dit te laten zien aan de wereld? Ik vind het jammer dat vrouwen als ‘ordinair’ of ‘wel érg gedurfd’ worden neergezet als ze een beetje bloot of een tepel hier en daar laten zien.

  Dik, dun, lang, klein, whatever. Iedereen is mooi op zijn of haar manier en ik vind dat je je sexy mag voelen en dit ook mag uitten. EasyToys geeft mij het gevoel dit samen te kunnen laten zien met mooie en sexy lingerie. And I’m proud of that.

  Omschrijf jouw ideale lingeriesetjes in drie woorden
   

  Lace, black & sexy. Eigenlijk vind ik iets meteen mooi als het lingerie setje deze 3 eigenschappen heeft.

  Welk lingeriesetje vind je in deze samenwerking het mooist?
   

  Als ik écht maar één mag kiezen dan ga ik toch voor de zwarte body, de Luvae en als nachtkleding 100% het Wendy jurkje! Die is zo sexy, vrouwelijk en toch ook heel onschuldig, haha.

  Welk lingerie-item mag absoluut niet in de kast van een vrouw ontbreken?
   

  Oeh, lastig! Ik hou echt van een goede, mooie string of een Brazilian die je billen er extra goed uit laten zien, óf een enorm sexy body. Zolang er maar kant op zit. Kant geeft net dat stukje extra sexy gevoel.

   

   

  Volg Nikki op Instagram