Mei = masturbatiemaand
Bekijk nu onze deals
  • Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Winkelwagen

Je winkelwagen bevat nog geen producten.

  • Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk onze laatste recensies

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

X-tra Lust Penissleeve

Moli22-05-2019

Ok

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

LUV EGG - Roze

Coco22-05-2019

Het eitje zelf is super maar voor mij persoonlijk trilt het niet hard genoeg. Zou nog wat harder mogen trillen. Wel een aanrader en super leuk om met je vriend wat te spelen!

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Realistische Dildo - 16 cm

Coco22-05-2019

Persoonlijk vind ik de dildo niet groot genoeg maar dit terzijde geeft het wel een fantastisch gevoel. De zuignap is ook super en blijft overal goed hangen! Als je de dildo uit de verpakking haalt heeft het een vieze geur en deze blijft ook nog een tijdje.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Medium Zwarte Siliconen Buttplug

Charlie22-05-2019

Deze buttplug is een echte aanrader. Elegant zwart, volledig in siliconen en buigt een beetje mee. Door de vorm gebeurt het inbrengen heel geleidelijk aan, zonder jezelf te forceren.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Stellar Vibe Rabbit Vibrator - Zwart

Charlie22-05-2019

Deze vibrator is lichtjes buigzaam, wat het inbrengen vergemakkelijkt. De verschillende trilstanden zijn heel afwisselend, wat het extra leuk maakt! Het enige nadeel (maar tegelijk ook een voordeel) is de stevige motor die toch wel wat geluid met zich meebrengt als hij niet volledig ingebracht is.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Kuisheidsring Met Dilator

mister22-05-2019

Ziet er geweldig uit bij dragen. en een erectie is echt onmogelijk draagt niet zwaar en knelt niet de insert met veel glijmiddel inbrengen de kop is redelijk dik. maar eenmaal binnen. echt heerlijk. tip. lekker genomen worden door een strapon met deze kuisheid!

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Realistische Dildo - Zwart

mister22-05-2019

lekker om te gebruiken met strapon voordat zn broer aan bod komt

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

EasyGlide verwarmend glijmiddel 150 ml

Aron22-05-2019

Goede dosering doormiddel van handig sluitdop. Zeer zacht, alleen het verwarmingselement merk ik niets van.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Fleshlight Girls - Janice Griffith Eden

Aron22-05-2019

Geweldige fleshlight, als je zoekt naar iets wat je tot een extreem geweldig orgasme kan brengen. Dan is dit jou ding.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Jezebel Riding Doll

Bling*22-05-2019

De rose Masturbator voel goed aan en en echt, ik was wrl verast door de maat ik had em wat groter verwacht maar voor de rest raad ik het iedereen aan makelijk mee te nemen xx

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Tenga Egg - Wavy

mini maus22-05-2019

voelt erg lekker,nadeel als je piemel tussentijds slap word glij je met je handen door het glijmiddel alle kanten op en frustreerd het meer dan dat het plezier geeft.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Womanizer Premium Red & Gold

mini maus22-05-2019

ongelooflijk elke vrouw zou deze in het nachtkastje moeten hebben liggen. presteert het om vele malen je hoogtepunt te bereiken

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Satisfyer Pro 2 - De beste toy van 2018

First timer 21-05-2019

Als je twijfelt gewoon doen! Ik ben zelf niet ervaren met speeltjes kopen en dit was zeker een gok. Na de andere recensie gelezen te hebben toch maar besteld. Maar de eerste x was al gewoon godelijk met Satisfyer Pro 2. Zeker als je niet ervaren bent met speeltjes wil je zo minmogelijk geld uitgeven maar toch optimaal genot. Dat geeft de Satisfyer Pro 2 zeker te weten! Veel plezier als je besluit hem te bestellen, het is namelijk misschiwn wel beter dan the real deal.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Zilverkleurige Tepelklemmen

First timer 21-05-2019

Heerlijk! Kan er niks anders over zeggen.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Kuisheidsring Met Dilator

Boy21-05-2019

leuke ervaring

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Zwarte kunstleren paddle

Boy21-05-2019

handig om te straffen

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Taint Teaser Teardrop Cockring - Zwart

Boy21-05-2019

voelt lekker aan

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Rodeo Robin

Boy21-05-2019

een leuke ervaring, maakt het spannend

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Barry Bite

Boy21-05-2019

lekker prikkelend

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Power Cage E-Stim Penissleeve

Boy21-05-2019

had ik veel vroeger moeten kopen

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Elektro seks bandjes

Boy21-05-2019

geeft ons seksleven een boost

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Heavenly Henry E-Stim Cockring

Boy21-05-2019

geeft een intense ervaring

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Blossom Vibrator

Beftex21-05-2019

Zacht materiaal, fijne vorm en makkelijk schoon te houden. Doordat het materiaal buigzaam is, is de vibrator erg comfortabel in gebruik. De trillingen zijn voor mij wat te mild en ik merkte voor een product met 12 standen toch weinig variatie, maar dat is voornamelijk een smaak kwestie.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Original Bodyglide Massage- en Glijmiddel - 100 ml

Beftex21-05-2019

Mijn favoriete glijmiddel, kan ik iedereen aanraden! Maar het flesje met schroefdop is soms wat onhandig in gebruik.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: