Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • EasyToys
  FLASH DEAL: FPPR Vagina Masturbator nu met 80% korting!
  FLASH DEAL: FPPR Vagina Masturbator nu met 80% korting!

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

  Kijk snel naar de uitkomsten van jouw provincie

  Groningen Drenthe Friesland Overijssel Flevoland Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland

  Massale zelfliefde in Nederland

  Zelfliefde vinden we als Nederlanders steeds belangrijker, zo blijkt uit EasyToys’ eigen onderzoek onder meer dan 1000 Nederlandse deelnemers. Daaruit blijkt dat maar liefst 90% van onze gehele bevolking wel eens tijd maakt voor een welverdiende solo sessie (en terecht!). Tijdens deze activiteit gebruiken we vooral onze handen, maar zo nu en dan wordt het solospel aangevuld met een toy. De Utrechtse bevolking blijkt de grootste liefhebber van het gebruik van een toy tijdens de solo daad, terwijl de nuchtere Groninger voldoende bevrediging haalt uit het klassieke handwerk.

  Maar of je nou je handen of een toy gebruikt; de tijden van saaie soloseks liggen ver achter ons. Op het gebied van zelfliefde kunnen we dan ook tegenwoordig eindeloos variëren, waardoor het nooit zal gaan vervelen.

  EasyToys heeft het gedrag rondom soloseks in Nederland eens onder de loep genomen, en wat blijkt? De Noord-Brabanders onder ons zijn veruit de grootste beoefenaars van de kunst des ‘s soloseks. Daar bevredigen sommige mannen én vrouwen zichzelf maar liefst zes tot zeven keer per week! En over topsport gesproken: vrouwen met de meest getrainde bekkenbodemspieren vind je in Flevoland. Meer dan 50% van de Flevolandse vrouwen masturbeert namelijk zo’n twee tot drie keer per week, terwijl de mannen in Flevoland het bij een bescheiden één keer per week houden.

  Als je nóg beter wilt worden in bed, is regelmatig tijd nemen voor jezelf een must! In Zeeland begrijpen ze dit maar al te goed, zij geven aan hun lichaam goed te kennen en zijn zich bewust over wat ze fijn vinden, waardoor zij hun (eventuele) partner heel duidelijk vertellen waar ze nou écht warm van worden. Lees hét blog over de állerbeste masturbatie tips voor mannen én vrouwen!
   

   

  Soloseks is een must

  Vooral de mannen zijn actieve zelf-beminners. Zij bevredigen zichzelf soms wel zes tot zeven keer per week! Dat is niet onterecht, want door de zelf-daad zijn we in staat om het ware beest in bed naar boven te halen. Daar heb je dus niet alleen zelf profijt van, maar ook een partner zal hier uitgebreid de vruchten van plukken. Waar de één het houdt bij eens in de zoveel tijd, vindt de ander zelfs eenmaal daags nog niet voldoende. Hoe je het ook wendt of keert, het is een hele gezonde gewoonte die prima past binnen een bewuste en gezonde lifestyle. Zo zorgt regelmatig de tijd nemen voor jezelf ervoor dat je seksorganen actief blijven en bovendien krijgt je seksdrive een enorme boost! Het allermooiste is: jij bepaalt de regels; ongeacht je het nou veel of weinig doet, het opwindend of ontspannend maakt, of het sensueel of kinky wordt; jij staat aan het roer en mag helemaal zelf bepalen.

   

  Love yourself to know yourself

  De kracht van een regelmatige solo-sessie wordt naar onze mening flink onderschat. Het is niet alleen fijn en (ont)spannend, maar ook zó gezond en een ware toevoeging aan je zelfvertrouwen en seksleven. Kortom; dé manier voor het omarmen, leren kennen en houden van je lichaam. En bovendien… Hoe vertel je een partner wat jij lekker vindt, als je dat zelf nog niet hebt kunnen ontdekken?

  Bij EasyToys vind je een ruim assortiment aan toys die je kunt gebruiken om jouw moment of self-pleasure nog plezieriger te maken. Met een masturbator of vibrator van EasyToys voorzie jij jezelf keer op keer van ongekende hoogtepunten. Wij hebben onze top 10 masturbators en top 10 vibrators op een rijtje gezet!

   

   

  Wat zijn de uitkomsten per provincie?