Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • EasyToys

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Wat is luchtdrukstimulatie?

  Veel vrouwen bereiken alleen een orgasme door clitorale stimulatie. De clitoris heeft meer dan 8000 zenuwuiteinden, en daarom is het stimuleren van dit gebied cruciaal voor een bevredigende seksuele ervaring. Maar niet alle vrouwen vinden het even gemakkelijk om een orgasme te bereiken. Gelukkig zijn er nu luchtdruk vibrators op de markt die speciaal zijn ontworpen om vrouwen snel en krachtig te laten klaarkomen. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over deze revolutionaire seksspeeltjes!

   

  Wat is een luchtdruk stimulatie?

  Luchtdruk vibrators werken anders dan de standaard vibrators die we kennen. In plaats van trillingen en vibraties, maken deze vibrators gebruik van kleine pulsaties en luchtdruk om de clitoris te stimuleren. Deze unieke vorm van stimulatie leidt vaak tot bijzonder snelle orgasmes, zelfs bij vrouwen die doorgaans moeite hebben met klaarkomen.

  Een luchtdruk vibrator maakt gebruik van een speciaal siliconen mondje dat precies over de clitoris valt en deze gericht stimuleert met pulserende luchtdrukgolven. Dit mondje creëert een soort vacuüm rond de clitoris, waardoor deze zachtjes naar binnen wordt gezogen. Het intense gevoel van stimulatie dat door een luchtdruk vibrator wordt opgewekt, wordt vaak vergeleken met het gevoel van orale seks. Dit maakt luchtdruk vibrators extra aantrekkelijk voor vrouwen die op zoek zijn naar een nieuwe en intensere vorm van stimulatie.

  Voordelen luchtdruk vibrator

  • Gerichte en subtiele stimulatie van de clitoris;
  • Gebruikt pulserende luchtdruk golven in plaats van trillingen;
  • Vermindert overstimulatie van de clitoris;
  • Intense en unieke ervaring die vaak wordt vergeleken met orale seks;
  • Mogelijkheid om meerdere hoogtepunten achter elkaar te beleven;
  • Kan helpen bij het bereiken van orgasmes voor vrouwen die moeite hebben om klaar te komen met traditionele vibrators.

  Het grote voordeel van deze gerichte stimulatie is dat de gevoelige zenuwuiteinden van de clitoris niet overprikkeld raken, wat bij sommige vrouwen juist een probleem kan zijn bij traditionele vibrators. Hierdoor kan de stimulatie langdurig worden volgehouden en is het voor sommige vrouwen zelfs mogelijk om meerdere hoogtepunten achter elkaar te beleven.

  Het zachte en subtiele karakter van de stimulatie maakt een luchtdruk vibrator een uitkomst voor vrouwen die gevoelig zijn of moeite hebben met het bereiken van een orgasme. Het apparaat is erop gericht om de clitoris precies genoeg te stimuleren om een intens orgasme te bereiken, zonder te veel druk uit te oefenen. Hierdoor kan een luchtdruk vibrator een nieuwe dimensie toevoegen aan je seksuele ervaring en je helpen om nieuwe hoogtepunten te bereiken.

  Meer weten?

  Luchtdrukstimulatie heeft de afgelopen jaren snel aan populariteit gewonnen vanwege de unieke sensaties die het kan bieden. Als je nieuwsgierig bent naar dit type stimulatie, ben je misschien op zoek naar een luchtdrukvibrator om uit te proberen. We delen graag de vijf beste luchtdrukvibrators van dit moment met je, en geven je ook enkele tips over hoe je deze speeltjes het beste kunt gebruiken.