Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • EasyToys

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Strapon sekssposities

  Een strapon, ook wel voorbinddildo genoemd, kan gebruikt worden door mensen van alle genders en seksuele oriëntaties. Het wordt vaak geassocieerd met lesbische koppels die penetratieve seks willen hebben, maar het kan ook gebruikt worden door heteroseksuele koppels waarbij de vrouw de penetrerende partner wil zijn.

   

  Ontdek nieuwe manieren om te genieten van strapons met onze gids voor de 5 beste posities. Of je nu op zoek bent naar meer intimiteit, meer controle, of gewoon een andere manier om je seksuele verlangens te verkennen, deze posities bieden eindeloze mogelijkheden. Van klassieke standjes tot creatieve variaties, we hebben voor elk wat wils.

   

  1. Doggy Style

  In deze positie buigt de ontvangende partner voorover en steunt op handen en knieën, terwijl de penetrerende partner de strapon van achteren inbrengt. Deze positie biedt een diepere penetratie en een goed zicht op het achterwerk van de ontvangende partner. Terwijl de penetratie plaatsvindt, kan de ontvangende partner met een hand naar beneden gaan en zijn/haar eigen geslachtsdelen stimuleren.

  2. Missionaris

  Bij dit seksstandje gaat de ontvangende met zijn of haar rug op bed liggen, met de benen hoog in de lucht. Deze kunnen bij dit standje door de penetrerende partner worden ondersteund voor meer comfort. Het kan voor vrouwen enorm opwindend zijn om hun partner zo kwetsbaar te zien liggen. De vrouw maakt oogcontact met haar partner, waardoor ze goed kan bepalen hoe diep en snel ze kan gaan. Ook dit standje biedt de mogelijkheid voor de ontvangende partner om met zichzelf te spelen.

  3. Cowgirl/Cowboy

  Bij dit standje gaat de ontvangende partner op handen en knieën zitten en buigt over de strapon van zijn partner heen. Op deze manier kan de partner met de strapon langzaam naar binnen glijden terwijl de ontvangende partner de diepte en het tempo kan bepalen. Dit standje zorgt voor diepe penetratie en biedt de mogelijkheid om elkaars lichaam en gevoelens te verkennen op een manier die voor beide partners opwindend kan zijn.

  4. Staand Doggy

  Het Doggy Staand standje met een voorbinddildo is een perfecte keuze voor vrouwen die graag wat meer dominantie willen tonen in de slaapkamer. Bij dit standje staat de ontvangende partner rechtop terwijl de penetrerende partner hem of haar van achteren penetreert met behulp van de strapon.

  De ontvangende partner kan voorover buigen en steunen op een tafel, bureau of ander stevig oppervlak om de hoek van penetratie te optimaliseren. De penetrerende partner kan het tempo en de diepte van de penetratie controleren en kan tijdens het neuken eventueel de prostaat van de ontvangende partner stimuleren door de hoek van penetratie aan te passen.

  Om de positie nog comfortabeler te maken, kan de penetrerende partner een krukje of ander verhoogd platform gebruiken om haar been op te plaatsen, waardoor ze een betere hoek kan bereiken voor stimulatie van de prostaat van de ontvangende partner. Het Doggy Staand standje met een voorbinddildo kan voor beide partners een intense en bevredigende ervaring zijn, maar het is wel belangrijk om rekening te houden met elkaars grenzen en comfortniveau.

  5. Lepeltje-Lepeltje

  Het lepeltje-lepeltje standje met een voorbinddildo is een intiem en comfortabel standje waarbij beide partners op hun zij liggen, met de penetrerende partner achter de ontvangende partner. De penetrerende partner gebruikt hierbij een strapon om de ontvangende partner te penetreren.

  Dit standje heeft een aantal pluspunten. Zo is het een comfortabel standje waarbij beide partners kunnen ontspannen en genieten van de intieme verbinding. De penetrerende partner kan tijdens het penetreren de borsten, tepels of clitoris van de ontvangende partner stimuleren, wat voor extra opwinding kan zorgen. Bovendien kan de ontvangende partner zijn of haar bekken kantelen om de hoek van penetratie te optimaliseren, waardoor de penetratie dieper kan worden en de prostaat of G-spot beter kan worden gestimuleerd.

  Meer weten?

  Naast inspiratie voor de beste standjes met een strapon, bieden wij ook tips en adviezen over het gebruik van strapons en hebben we een handig overzicht gemaakt met alle verkrijgbare uitvoeringen. Of je nu nieuw bent in de wereld van strapons of op zoek bent naar nieuwe manieren om te genieten, wij helpen je graag verder.